POSJETITE VINARIJU BEDALOV

ISPLANIRAJTE SVOJ POSJET

Uživajte u prekrasnom ambijentu Vinarije Bedalov u Kaštelima.

Pozivamo Vas da posjetite naš svijet izvrsnih vina. Vinsko kušanje je moguće u našoj kušaonici svaki dan od 16:00 do 21:00 sat. Nudimo vam izbor vođenih degustacijskih menija i mogućnost kušanja naših vina na pojedinačne čaše. Ne propustite iskustvo Vinarije Bedalov – dođite i sami se uvjerite!

VINSKO KUŠANJE KREIRANO ZA VAS

DOŽIVITE VINO SVIM OSJETILIMA

Naši pažljivo kreirani degustacijski meniji spajaju naša izvrsna vina s delikatesnim zalogajima pripremljenim od najsvježijih domaćih sastojaka. Svaki zalogaj i gutljaj stvaraju simfoniju okusa, ističući jedinstveni karakter naših vina.

UŽIVANJE S POGLEDOM NA MORE

Uživajte u okusima autohtonih hrvatskih vina, opuštajući se uz prekrasan pogled na more na terasi naše kušaonice.

OTKRIJTE TAJNE VINA


Zavirite dublje u svijet hrvatskog vinarstva. Članovi naše obitelji će vas voditi kroz naše degustacijske menije, dijeleći znanje o lokalnim sortama grožđa, tradicionalnim vinskim tehnikama i umjetnosti savršenog spajanja hrane i vina.

MENI VINARIJE BEDALOV

MENI VINSKOG KUŠANJA

Krenite na uzbudljivo putovanje kroz naša vođena vinska kušanja. Uživajte u izboru najboljih vina Bedalov, svako servirano uz delikatesne zalogaje koji poboljšavaju njihov jedinstveni karakter.

MENI VINSKOG BARA

Izaberite pojedinačne čaše prema svom tempu, otkrivajući čari svakog vina i kreirajući vlastitu degustacijsku avanturu.

OTKRIJte ŠTO NAŠI GOSTI KAŽU U SVOJIM RECENZIJAMA!

Naša osmočlana obitelj, tri generacije, bila je u raju hrane i vina, a ne treba ni spominjati prekrasan ambijent Vinarije Bedalov! ”

P.T.

“Moja zaručnica i ja smo se prekrasno proveli u Vinariji Bedalov. Od samog početka bilo je očito da je Bedalov obiteljska vinarija zbog očite strasti i poznavanja vina koje su imali ljudi koji tamo rade. Žena koja nam je pomogla bila je nevjerojatno simpatična i pristupačna. Mogao sam je cijelo vrijeme slušati kako priča o vinu. Bedalov Rose je najbolji rose koji sam ikada probao!”

G.F.

“Ovo je bilo prekrasno mirno romantično mjesto na obali mora u Kaštel Kambelovcu. Uzeli smo degustaciju vina s pratećim finger foodom. Sve je bilo apsolutno ukusno, a naša domaćica Antea bila je vrlo prijatna i stručna. Volio sam slušati o povijesti vina koje sam pio. Nisam baš ljubitelj vina, ali bilo je sve ukusno i na kraju smo kupili nekoliko boca da poklonimo prijateljima i obitelji. 10/10 toplo preporučam.”

S.P.

“Nezapamćena usluga i vina. Sve je lokalno proizvedeno, a iza svake čaše krije se prekrasna priča. Hvala Bedalov za predivno iskustvo!”

M.B.


OPUSTITE SE UZ BEDALOV VINOOkusite čaroliju Kaštela svim svojim čulima kroz naše vinsko kušanje.