Degustacija vina u vinogradu

Degustacija vina je moguća samo uz prethodnu najavu. Kušaonica obitelji Bedalov koja se nalazi u vinogradu na brdu Kozjak pravi je skriveni biser Kaštela. Ugođaj ispijanja čaše vina uz prekrasan pogled na Kaštelanski zaljev sa dalmatinskim otocima, te na gradove Split i Trogir nezaboravljiv je. Svi gosti se potiču na šetnju kroz vinograd jer kroz uživanje u laganom povjetarcu dok su obasjani suncem i sami iskuse kako je grožđu koje tu raste svakodnevno. Nakon ovakvog iskustva svi gosti su jednostavno inspirirani prirodom i plodovima koje ona kroz vrijedan rad pruža.

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Program sparivanja vina s hranom

Kušanje vina u vinogradu uključuje vrhunska ekološka vina obitelji Bedalov sa lokalnim gastronomskim menijem od tradicionalnih delicija. Također, sva jela su napravljena svježe od sezonskih namirnica iz vlastitog vrta obiteljskog gospodarstva. Iz tog razloga je potrebno unaprijed kontaktirati vinariju Bedalov barem 2 dana ranije ukoliko ste zainteresirani za detalje degustacije. Prijevoz do vinograda organizira domaćin, gosti dolaze do kušaonice u Kaštel Kambelovcu uz more te se prebacuju u vozila obitelji Bedalov.

Degustacija vina je moguća samo uz prethodnu najavu. Primjer programa vinskog kušanja ovisnog o sezonskim namirnicama:

1. Degustacija vina uz gastronomski menu od 3 autohtona dalmatinska jela
Degustacija se sastoji od 3 vrhunska ekološka vina sparena sa 3 različita lokalna tradicionalna jela, hladno predjelo, toplo predjelo i glavno jelo. Trajanje degustacije je 2 sata, te je raspoloživa za od 4 do maksimalno 17 gostiju.