Degustacija vina u vinogradu

Kušaonica obitelji Bedalov koja se nalazi u vinogradu na brdu Kozjak pravi je skriveni biser Kaštela. Ugođaj ispijanja čaše vina uz prekrasan pogled na Kaštelanski zaljev sa dalmatinskim otocima, te na gradove Split i Trogir nezaboravljiv je. Šetnjom kroz suncem obasjani vinograd, na laganom povjetarcu gosti su jednostavno inspirirani prirodom i plodovima koje ona kroz vrijedan rad pruža. Degustacija vina je moguća samo uz prethodnu najavu.

vinograd Bedalov na Kozjaku

Sparivanja vina s tradicijonalnom hranom

Kušanje vina u vinogradu uključuje vrhunska ekološka vina obitelji Bedalov sa lokalnim gastronomskim menijem od tradicionalnih delicija. Također, sva jela su napravljena svježe od sezonskih namirnica iz vlastitog vrta obiteljskog gospodarstva. Iz tog razloga je potrebno unaprijed kontaktirati vinariju Bedalov barem 2 dana ranije ukoliko ste zainteresirani za detalje degustacije. Prijevoz do vinograda organizira domaćin, gosti dolaze do kušaonice u Kaštel Kambelovcu uz more te se prebacuju u vozila obitelji Bedalov.
Degustacija vina je moguća samo uz prethodnu najavu.
Primjer programa vinskog kušanja ovisnog o sezonskim namirnicama:
1. Degustacija vina uz gastronomski menu od 3 autohtona dalmatinska jela
Degustacija se sastoji od 3 vrhunska ekološka vina sparena sa 3 različita lokalna tradicionalna jela: hladno predjelo, toplo predjelo i glavno jelo. Trajanje degustacije je 2 sata.
*Minimalni broj gostiju je 4 osobe. Ukoliko je broj gostiju manji, može biti razlika u cijeni.
*Maksimalni kapacitet je 17 osoba.

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider