Degustacija vina uz sparivanje s hranom u kušaonici vinarije Bedalov

Degustacija vina je moguća samo uz prethodnu najavu. Kušaonica u Kaštel Kambelovcu uz samo more uređena je u autohtonom dalmatinskom stilu sa mnoštvom starinskih detalja. Interijer same kušaonice odiše toplinom doma, te se kroz ovaj prostor može iskusiti kako ova obitelj kao i mnoge druge dalmatinske obitelji žive svakodnevno. Programi kušanja vina sastoje se od kušanja 3 vrste vrhunskih ekoloških vina uz sparivanje svakog od vina sa pripadajučim jelom. Sva jela, bez obzira za koji program kušanja se gosti odluče, su isključivo lokalne delicije. Također, sva jela su napravljena svježe od sezonskih namirnica iz vlastitog vrta obiteljskog gospodarstva. Iz tog razloga je potrebno unaprijed kontaktirati vinariju Bedalov barem 2 dana ranije ukoliko ste zainteresirani za detalje degustacije.

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Programi degustacije vina u kušaonici u Kaštel Kambelovcu

Programi vinskog kušanja mogući samo uz prethodnu najavu. Primjer programa vinskog kušanja ovisnog o sezonskim namirnicama:

1. Degustacija vina uz tanjur dalmatinskih narezaka 
Degustacija uključuje 3 vrhunska ekološka vina sparena sa manjim dalmatinskim narescima. Trajanje kušanja je 1 sat, te je dostupna za 2 do maksimalno 40 gostiju.
2. Degustacija vina uz platu dalmatinskih narezaka i različitih zalogajčića
Vinska degustacija uključuje 3 vrhunska ekološka vina sparena sa dalmatinskom platom s narescima i zalogajčićima. Trajanje degustacije je 1,5 sat, te je raspoloživa za od 2 do maksimalno 40 gostiju.
3. Degustacija vina uz gastronomski menu od 3 autohtona dalmatinska jela
Degustacija se sastoji od 3 vrhunska ekološka vina sparena sa 3 različita lokalna tradicionalna jela; hladnog predjela, toplog predjela i glavnog jela. Trajanje degustacije je 2 sata, te je raspoloživa za od 4 do maksimalno 40 gostiju.